Ако искате да промените интериора във Вашата трапезария или ресторант, най-лесният начин е като поставите специално ушити калъфи за столове. Така ще предадете на Вашето помещение невероятна елегантност. Те могат да бъдат съчетани с цвета и материята на покривките, пердетата, завесите, текстилните щори или меката мебел.

  • Шалтета и декоративни възглавници:

За уюта във Вашата спалня завършващи елементи са шалтето и декоративните възглавници. Те трябва да са в хармония с основните цветове в помещението. Удивително е какъв ефект може да създаде цвят на декоративна възглавница или шалте изработено от текстила на Вашите завеси. Покривалата за легла може да се изработят от различни материали и плътност. В зависимост от това се изпълняват с или без капитониране (подплатяване с вата). Ние ще Ви предложим оригинални идеи,  които ще внесат в интериора неповторимо очарование и уют.

  • Калъфи за мека мебел:

Ако вашата стая има нужда от сериозни промени, но бюджета Ви е ограничени не Ви позволява да си закупите нови мебели, ние предлагаме калъфи за меката Ви мебел. Те прилягат плътно към дивана ( като при претапициране ).